Един съквартирант изненадващо напуска Къщата тази вечер, и то по

...
Един съквартирант изненадващо напуска Къщата тази вечер, и то по
Коментари Харесай

ВИП Брадър 2017: Довечера двама си тръгват. Единият - по желание

Един съквартирант изненадващо напуща Къщата довечера, и то по лично предпочитание. Един от номинираните за изпъждане - Мегз, Шеф Петров, Дани Златков, Дани Милев, Сашка Васева или Ваня Щерева, също ще постави завършек на пребиваването си във " ВИП Брадър ", само че по силата на зрителския избор.

Историята към личността на Шеф Петров, който безспорно е най-скандалният и избухливият измежду съквартирантите, също търпи развиване. Бавно, само че несъмнено кулинарят съумя да се скара и да обиди грубо множеството от звездите.

 Снимка 315643

Той обаче направи и един необикновен жест към тях - разгласи обет за безмълвие в името на общото богатство. Всички в Къщата ще трансформират отношението си към Шефа, ще го схванат и ще признаят, че той е добър човек.

Но е под въпрос дали Борис Петров ще удържи на думата, която е дал на Големия брат, както и ще си извади ли поука от дългите дни, прекарани в цялостно безмълвие.

 Снимка 313209

Дори и без гръмогласният Шеф и квалификациите му по адрес на този и оня, кавги няма да липсват. Сашка и Мария влизат в спор, поради занимателен преглед, който Дупнишката Мадона прави на хората, с които дели един покрив. Мария ще избухне, а дали ще се стигне до помирение, следва да забележим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР