Един погубен джентълмен... Той е херцогът, обвинен в убийството на

...
Един погубен джентълмен... Той е херцогът, обвинен в убийството на
Коментари Харесай

Време за четене: Греховно предложение

Един убит благородник...

Той е херцогът, упрекнат в убийството на Мара Лоу в навечерието на сватбата ѝ. Без никакъв спомен от онази съдбовна нощ, в продължение на дванайсет години Темпъл е некоронованият крал на най-потайните лондонски кътчета, богат и всесилен, само че компрометиран и отблъснат от аристокрацията, на която принадлежи по рождение. Докато една нощ не се появява Мара, предлагайки му единственото, за което в миналото е мечтал – оневинение.
 Никъде не потеглям без моите зехтинчета за коса и тяло Edna предлага Никъде не потеглям без моите зехтинчета за коса и тяло
Завърналата се дама...

Мара Лоу в никакъв случай не е възнамерявала да се завърне в света, от който е избягала. Но когато брат ѝ проиграва всичките им пари в най-престижното лондонско казино, младата жена няма различен избор, с изключение на да предложи на Темпъл, един от притежателите на игралния дом, договорка, според която тя ще се появи пред обществото и ще потвърди това, което само тя знае – че Темпъл не е палач.

Избухналият скандал...

Сделката е напълно почтена, до момента в който Темпъл не осъзнава, че дамата и нейното минало крият доста повече, в сравнение с наподобява. Ще се нуждае от цялата си воля, с цел да устои на привличането към тази мистериозна жена, която е подготвена да рискува всичко в името на достойнството... и твърдото си желание да не попадне в клопката на любовта.

 книга ИК " Ибис "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР