Един път стомна за водичка, втори път стомна за водичка,

...
Един път стомна за водичка, втори път стомна за водичка,
Коментари Харесай

Този Път Тачо Прекали, Чашата Преля! Вижте Само Какво Сервира На Жени Калканджиева, Бясна Е!

Един път дамаджана за водичка, повторно дамаджана за водичка, на третия път се счупила. Това се случва и в фамилията на Жени Калканджиева и Стефан Манов. След като след толкоз провинения шестата по хубост в света постоянно прибираше блудния си брачен партньор вкъщи, той се оля за следващ път.

На всички е ясно, че някогашната Мис България прости на Тачо най-много в името на сина им Жорко. Въпреки това обаче тя още таяла усеща към него, това разкриха близки до тях източници.

Затова напряко побесняла, когато видяла по какъв начин Тачо още веднъж го блъснал през пръсти. „ Това момче няма да порасне и туй то. Как не се свъртя у дома като естествен мъж и татко?! Идете да го видите по какъв начин съвсем всяка вечер е по всякакви клубове с приятели. Лочи бири и смъква мадами. И всичко това, откакто Жени направи големия жест да го прибере при себе си “, възмущават се осведомени.

Те са уверени, че на всичко от горната страна Тачо не разполага с кой знае какви лични средства и харчи с лека ръка парите на жена си. За да пие с тях и да черпи де що кифла види в кръчмите.

Този път обаче Жени Калканджиева изригнала и декларирала на Стефан Манов, че оттук насетне стопира кранчето му. Дала му зелена светлина да върви и да прави, каквото си желае. Но не и с нейните пари. Дотук била щедростта й.

„ Евгения е жена с темперамент. Щом желае детето й да пораства с татко си, тя няма да се разведе с Тачо. Но е изцяло способна да живее с него като със съквартирант. На нея в никакъв случай не са й липсвали и няма да й липсват ухажори. А Тачо ще го забележим като остане без петак какво ще прави и какъв брой „ популярен “ мачо ще е тогава “, шушукат из светските среди на столицата.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР