Един от задържаните за въоръжения грабеж в Нова Загора е

...
Един от задържаните за въоръжения грабеж в Нова Загора е
Коментари Харесай

Сензация в БЛИЦ! Един от обирджиите в Нова Загора е бил замесен в отвличането на сина на Венци Стефанов!

Един от арестуваните за въоръжения обир в Нова Загора е доста известно лице в крими средите, научи БЛИЦ.

Както медията ни писа на 1-ви декември предходната година въоръжени крадци са обрали мъж и две дами от частен дом в Нова Загора.

На 5 юни, тази година, са арестувани П.И. на 41 години от град Сливен, престъпно проявен за обири, обир, палеж и изнудване, С.Ш. на 39 години от град София, престъпно проявен за кражба и обир и П.В. на 40 години от село Зимница, престъпно проявен за обир.

БЛИЦ научи, че мъжът с букви С.Ш. е небезизвестният Славейко Шишков, който е наследник на умрелия Светльо Шишков, който пък беше притежател на една от най-големите компании за бойлери в страната. Шишков-старши издъхна при безразсъден случай в село Хераково преди към година. Тогава Светльо Шишков се опитал да помогне на свои служащи да реалокират железно оборудване, което обаче се е опряло в кабели с високо напрежение. Последвалото късо съединяване е оставило на място Шишков-старши и чиновниците му.

Задържания Шишков-Младши е един от най-опасните бандити на територията на България. За него има данни в службите, че е бил един от приятелите на фамозен мафиотски необут.

Името на Шишков преди време изплува и в отвличането на притежателя на футболен клуб " Славия " Венцеслав Стефанов - Димитър.



През 2004 година ГДБОП разследваше версия, че в похищението са взели участие Джиджи, Георги Георгиев-Жоро Пъпката и Славейко Шишков.

От 2006 година Славейко почнал да се занимава с различен рисков бизнес- импорт на първокласни коли в България. За огромна част от колите там имало оперативни данни, че са добити посредством лизингови измами. Ставало въпрос за марки като „ Ферари”, „ Бентли”, „ Астин Мартин”, които коствали по към 500 000 лева

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР