Един от водещите доставчици на гейминг софтуер, IT компанията, позната

...
Един от водещите доставчици на гейминг софтуер, IT компанията, позната
Коментари Харесай

AMUSNET INTERACTIVE E НОВОТО ИМЕ НА EGT INTERACTIVE

Един от водещите снабдители на гейминг програмен продукт, IT компанията, позната на необятната публика като EGT Interactive, трансформира името и образната си еднаквост като част от проектите си за дълготрайно бизнес развиване.

Тази година компанията навърши шест години от основаването си, като екипът ѝ има над десетгодишен опит в основаването на гейминг програмен продукт. През 2020 година Amusnet Interactive оглави класацията на 50-те най-рентабилни компании в България, част от специфичното издание  „ К100 “ на „ Капитал “, и към този момент няколко следващи години бележи растеж, в пъти по-голям от междинния за гейминг промишлеността в страната.

Заедно с смяната на образната еднаквост и името, компанията сменя и местоположението на офиса си в София с упоритостта да даде още по-вдъхновяваща работна среда за своите близо 400 чиновници. Amusnet Interactive разшири доста продуктовото си портфолио с разнородни слот игри, лайв казино, кено, лото и други вертикали, набиращи известност. Компанията предлага над 200 игри, които са налични в платформите на над 750 оператори в 20+ разнообразни юрисдикции.

„ Успехите ни се дължат на оптималната композиция от подсъзнателен интерфейс, бърз програмен продукт и логаритми, осигуряващи добра възвръщаемост на играчите. Продължаваме да влагаме в възстановяване на съществуващите артикули и създаваме нови. Вярваме, че съществуването на програмен продукт с висока продуктивност при огромно натоварване ни прави желан сътрудник, който подсигурява сигурност на данните за игровите преводи и опция за подробен разбор на държанието на всяка игра “, разяснява Иво Георгиев, шеф на Amusnet Interactive.

Amusnet Interactive е водещ снабдител на гейминг програмен продукт за
казина на пазарите в Европа и Латинска Америка, като последната пълномощия, станала част от портфолиото на компанията, е Нидерландия. Бизнес фокусът тази година е върху Латинска Америка, където компанията към този момент има редица партньорства с водещи оператори. Впечатляващото позициониране на компанията на интернационалните пазари е резултат от адаптивността към потребностите на клиента и безупречната поддръжка на продуктите.

„ Благодарение на високата ангажираност, отдаденост и положителната организация на екипите, успяхме безпроблемно да преминем към новото име и еднаквост. Информационният поток към цялата бизнес публика беше съответно разпределен във времето, което даде опция за гладко адаптиране към смяната ”, споделя Иво Георгиев. „ Новият бранд е забележителна стъпка за нас като организация, която отразява триумфите ни и стремежът за развиване. Радваме се, че всички наши сътрудници ни поддържаха в това начинание и споделят вълнението ни. ”

Компанията резервира слоганът „ We Make People Play ”, определяйки го като същността на бизнеса си.

Amusnet Interactive ще продължи да разраства наличието си, като направи игрите си налични във всички съвременни и обичайни гейминг канали.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР