Един от успешните участници в последния сезон на кулинарното шоу

...
Един от успешните участници в последния сезон на кулинарното шоу
Коментари Харесай

Теодор Бакалов от „Хелс Китчън“ отваря уникален ресторант в София

Един от сполучливите участници в последния сезон на кулинарното шоу „ Хелс Китчън “ Теодор Бакалов отваря неповторим ресторант в София на 8 септември.

Младият предприемач, който живее и работи в Лондон, придвижва духа на личното си заведение Bulgarian Restaurant and Rakia Bar „ 681 “ от английската столица в София. Rakia Bar „ 681 “ работи сполучливо цели 4 години в Лондон.

Сега същата марка отваря и в българската  столица на ул. „ Румен челник “№21.

Новото заведение „ 681 “ в София.

Идеята е заведението да не е елементарен ресторант, а да съчетава кулинарията с изкуството, изяснява Бакалов.

Той ще ползва опита си от лондонския ресторант, трансформирал се в средище на създатели с тематични вечери. Сред гостите на тях в Лондон са били братя Аргирови, писателката Цветелина Цветкова, шефът на Съюза на артистите Христо Мутафчиев, Деси Добрева и още куп родни звезди. За октомври е планувано присъединяване на актрисата Яна Маринова.

Заведението „ 681 “, което работи в Лондон от 4 години.Братя Аргирови на посетители в българския ресторант в Лондон при Теодор Бакалов

Показателна е вечерта в памет на Стефан Данаилов- “Колко е елементарно да бъдеш обичан-25 истории от учениците на Стефан Данаилов “, разказани от студентите му Ива Папазова и Евелина  Костова. Restaurant and Rakia Bar „ 681 “ в София ще предлага българска и международна кухня, само че натъртва на родните виновност и ракии. Имаме над 60 типа български виновност за гостите ни, споделя Бакалов.

Шеф Бакалов в деяние

Неговата концепция е тематичните вечери да сливат изкуството и културата с кулинарията. В новия софийски ресторант „ 681 “ към този момент са окачени картините на художника Панчо Малезанов, които ще посрещнат първите посетители на заведението.

Теодор Бакалов желае клиентите му освен да се хранят под звуците на музика, а да могат да поговорят с създателите на чаша качествено българско вино.

Целта е в тематичните вечери изкуството да се съчетава с изискани тематични гурме ястия, за цялостното наслаждение на гостите му. Новото заведение чака и роял за създателите, които ще свирят в него.

Теодор е на 37 години от София, живее и работи в Лондон. Сам се е учил да бъде готвач и изяснява това като своята огромна пристрастеност.  Освен сполучливият български ресторант в Лондон сполучливо развива бизнес в областта на строителството и търговията. Като най-силно свое качество показва умеенето да ръководи хора. Обожава футбола, в свободното си време е треньор на детски тим.

 

 

 

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР