Един от собствениците на Левски - Тити Папазов коментира в

...
Един от собствениците на Левски - Тити Папазов коментира в
Коментари Харесай

Тити Папазов: Обещали сме на играчите на Левски да си получат всичко до стотинка до 20 юли

Един от притежателите на Левски - Тити Папазов разяснява в предаването " Домът на футбола " настоящата обстановка в клуба.

" Имало е доста сложни моменти в историята на Левски. В последните години не е имало по-тежък миг ", призна Папазов.

" Със своите взаимни отстъпки, футболистите могат да останат в Левски и да оказват помощ по този метод. Смятам, че от 25 януари до ден сегашен може да бъдат упреквани в това, че не са постигнали приемлив резултат - да се класират в Европа, да бъдат най-малко втори. Но те могат да останат с по-значимо нещо - в случай че създадат голям компромис с възнагражденията си. "
 Илиан Стоянов: Папазов е позор за Левски!
Илиан Стоянов: Папазов е позор за Левски!

Коловати избухна срещи един от притежателите на " сините "

" Да, предходната година притежателите са имали богати благоприятни условия, само че в този момент тези хора имат голям късмет да останат в историята на Левски. За мен това ще е по-значимо от някоя Купа или купа. Искаме играчи, които се усещат недооценени, чеда на " синята " школа да дойдат и да получат своя реванш. "

" Годишната карта за бранш Б коства 90 лева, което се пада 4.50 лева на мач. Аз мислех, че ще са продадени 5000 карти, само че или съм мечтател, или хиперболизирам малко. "

" Разликата сред Наско и предходните притежатели е, че те са желали да създадат най-хубавото. Самоцел е бил огромният резултат, а задачата на Наско е Левски да оцелее. Това минава през доста взаимни отстъпки, един от които е продаването на звездите. Обещали сме на всеки от тях, че ще получи всичко до стотинка до 20 юли. Това е наша отговорност, която тежи на плещите ни като притежатели. Това е водещото нещо ", съобщи Тити.
 Тити Папазов: Дълговете на Левски към този момент са над 5,8 милиона, в касата на клуба няма нищо Обновена
Тити Папазов: Дълговете на Левски към този момент са над 5,8 милиона, в касата на клуба няма нищо

" Трябва сами да си събираме парите и да се оправяме "

" Ще бъда безпределно сериозен към хора, които са донесли доста вреди, а имат искания за бъдещи пари. Днес диалозите щяха да бъдат доста по-трудни, в случай че се бяхме класирали в Европа, тъй като играчите щяха да имат самочувствие за добре свършена работа в вманиачен сезон ", приключи баскетболният експерт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР