Един от приоритетите в зимната селекция на ЦСКА 1948 ще

...
Един от приоритетите в зимната селекция на ЦСКА 1948 ще
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 поиска основен играч на Локо

Един от целите в зимната селекция на ЦСКА 1948 ще бъде привличането на десния бек на Локомотив (Пловдив) Матеус да Силва, оповестява " Мач Телеграф ". Вече са водени договаряния с “черно-белите ” и има сериозна възможност договорката да бъде финализирана. Знак в тази посока е и това, че първият зимен трансфер на “Лаута ” е точно десен защитник - нидерландецът с паспорт и от Кюрасао Джовани Трупе.
Прочетете още
Решението с новия треньор на “червените ” евентуално отсрочва на този стадий няколко съответни хода по селекцията, само че е реалност, че в клуба не са изключително удовлетворени от представянето на Стив Фуртадо през есента. Бившият титуляр на Берое изигра най-вече мачове като титуляр по десния фланг, където Любо Пенев в първите три кръга използваше ветерана Сашо Александров.

Освен Алвеша в тази зона играха Джонатан Перейра и Реян Даскалов. Забележките към Фуртадо са основно към представянето му в отбранителен проект, а Матеус демонстрира много добра непоклатимост. Бразилецът бе притеглен на “Лаута ” през лятото, откакто преди този момент игра за Морейрензе.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР