Eдин от претендентите за 1-ото място в Югозападната Трета лига

...
Eдин от претендентите за 1-ото място в Югозападната Трета лига
Коментари Харесай

Вихрен се подсили с юноша на Левски

Eдин от кандидатите за 1-ото място в Югозападната Трета лига Вихрен (Сандански) показа ново попълнение. Това е полузащитникът Никола Георгиев, оповестява формалната страница на клуба.

Георгиев е роден през 1996-а година и играе като халф. Юноша е на Вихрен и Левски (София). Кариерата му в мъжкия футбол стартира от родния клуб, а по-късно играе за втородивизионните тогава Пирин (Бл) и Оборище (Панагюрище). Кариерата му продължава с втори интервал в родния град, когато беше победител във фенската анкета " Футболист на сезон 2020/2021 ". През август 2021 година минава в Литекс (Ловеч), където за 18 месеца изиграва 46 мача, в които отбелязва 7 гола. Последният формален мач на Никола е в дуела от Купа на България: Литекс - Черно море на 27-и ноември.

Санданчани са на 2-о място в група Б на Югозападната Трета лига с 32 точки, на 2 от водача ФК Кюстендил. Както е известно, групата от 22 тима е разграничена на две поддивизии и първите пет от всяка образуват заключителен поток за лъчение на крайния победител.

Пролетният дял на Югозападната Трета лига стартира на 18-и февруари, а ОФК Вихрен е хазаин на Септември (Симитли).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР