Един от пострадалите в тежката катастрофа малко след полунощ в

...
Един от пострадалите в тежката катастрофа малко след полунощ в
Коментари Харесай

Неудобен въпрос след тежка катастрофа в Пловдив: Защо не е работил светофара

Един от потърпевшите в тежката злополука малко след среднощ в четвъртък в Пловдив продължава да се бори за живота си. Това заяви Нова телевизия в репортаж от местопроизшествието. Сблъсъкът беше породен от 18-годишен водач с две седмици опит, който също е в болница. Още двама са потърпевши и са получили здравна помощ.



По време на диалога по тематиката с шефа на Пътната полиция - Пловдив Красимир Нешев, беше изяснено, че светофарната уредба на кръстовището не е работила. Тя е била изключена към среднощ и е работила на мигаща жълта светлина.

На въпрос за какво, шефът на пътна полиция отговори, че такава е практиката в Пловдив. Заради по-слабия трафик нощем, светофарите на множеството места минават на жълт сигнал, а работят пълноценно единствено на основните кръстовища.

На мястото към момента се виждат провалите от злополуката, които са съществено разтърсен махленски дирек и дълбока хлътналост в прилежаща постройка, в която се е блъснала едната кола. Само по случайност поради късния час на мястото е нямало пешеходци.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР