Един от първите лекари, които сигнализираха за предстоящата пандемия с

...
Един от първите лекари, които сигнализираха за предстоящата пандемия с
Коментари Харесай

Лекарка от Ухан, предупредила света за епидемията от COVID-19, изчезна мистериозно

Един от първите лекари, които алармираха за идната пандемия с разпространяването на ковид, е изчезнала мистериозно, като множеството международни медии допускат, че доктор Аи Фън е арестувана от китайските управляващи.

Преди две седмици доктор Фън, завеждащ незабавното поделение в болничното заведение в Ухан, съобщи пред медии, че управляващите в Китай са се опитвали да спрат нея и нейни сътрудници да популяризира всякаква информация за новия ковид. Именно оттогава доктор Фън е в неопределеност.
Още в самото начало на разпространяването тя аудитория есе в едно от медицинските списания в страната, в което излага своите паники във връзка с бъдеща пандемия. Към днешна дата въпросното есе към този момент не съществува.

В текста си тя описала по какъв начин е направила фотография на последните проучвания на пациент, инфектиран с COVID-19, а върху самия тест думата ''коронавирус'' е била оградена с писалка.

Безпокойството за местонахождението и здравето на доктор Фън измежду множеството поданици на Ухан стартира да се надига, откакто по-голямата част от ограничаващите ограничения в града започнаха последователно да падат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР