Един от основните защитници на ЦСКА - Иван Турицов -

...
Един от основните защитници на ЦСКА - Иван Турицов -
Коментари Харесай

Добри новини в червения лагер преди реванша в Дъблин

Един от главните бранители на ЦСКА - Иван Турицов - е изцяло възобновен и е подготвен за реванша от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите против Сейнт Патрикс в Дъблин на 11 август (четвъртък).

Турицов получи мускулно разтежение малко преди края при успеха над Берое с 5:1 за състезание на 31 юли и пропусна първия мач против ирландците, изгубен с 0:1 на националния стадион " Васил Левски " предишния четвъртък, написа " Тема спорт ".
 Саша Илич: ЦСКА има доста по-голяма класа и с друга игра ще отстрани Сейнт Патрикс
Саша Илич: ЦСКА има доста по-голяма класа и с друга игра ще отстрани Сейнт Патрикс

" Ако не влезем в мача по метода, по който желаеме, след това поносим избрани последствия "

Родният национал към този момент се усеща добре и тренира пълноценно, като ще стартира от първата минута на " Тала Стейдиъм " в Дъблин.

Треньорът на алените Саша Илич ще направи най-малко 4 промени в стартовия състав по отношение на първия мач в София. Освен Турицов в защита ще се завърне и Мено Кох, който ще си партнира с капитана Матей. Последните две нови попълнения Джонатан Линдсет и Дауда Бамба пък ще запишат първи срещи като титуляри с аления екип. Те се появиха през втората част в предходната среща с островитяните и оставиха положителни впечатления
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР