Един от основните играчи на Манчестър Юнайтед - Пол Погба,

...
Един от основните играчи на Манчестър Юнайтед - Пол Погба,
Коментари Харесай

Пол Погба: Не съм мениджър, за да ви кажа защо не атакуваме

Един от главните играчи на " Манчестър Юнайтед " - Пол Погба, разкритикува мениджъра Жозе Моуриньо и за следващ път сподели, че не е в положителни връзки с португалския експерт. Французинът разяснява изявлението на Моуриньо, че " алените дяволи " са позволили прекалено много неточности в защита и по тази причина не са заслужавали повече от точка против " Уулвърхемптън ".
" Вълците " си потеглиха с точка от " Олд Трафорд " "Манчестър Юнайтед " направи единствено 1:1 с "Уулвс ", безапелационни победи за "Сити " и "Ливърпул "
Погба уточни португалския треньор като главен провинен за незадоволителните резултати.

" Играчите не сме отговорни за нищо! У дома ние би трябвало да нападаме, да нападаме, да нападаме. Това е " Олд Трафорд ", за Бога! Ние сме на този стадион, с цел да нападаме! Съперниците се плашат, когато видят " Манчестър Юнайтед " да нападна и да нападна вкъщи си. Само това беше нашата неточност, че не атакувахме безкрайно ", сподели Погба.

" Не мога да ви кажа какво ни спираше да нападаме в този мач и какво ни стопира като цяло. Не съм мениджърът аз, с цел да ви дам този отговор. Аз съм просто футболист. Но не съм аз звеното, което стопира " Манчестър Юнайтед "

" Не съм аз мениджърът. Очевидно е, че би трябвало да забележим разнообразни варианти, разнообразни реализатори. Но моето схващане за играта е това - би трябвало да играем с повече скорост, да се движим по-добре ", добави международният първенец.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР