Един от основните футболисти на ЦСКА през сезона - Тобиас

...
Един от основните футболисти на ЦСКА през сезона - Тобиас
Коментари Харесай

Ще остане ли Хайнц на резервната скамейка срещу Левски?

Един от главните футболисти на ЦСКА през сезона - Тобиас Хайнц, е доста допустимо да остане на аварийна пейка в съботното дерби против Левски.

Норвежецът игра като подправена деветка в последния кръг от постоянния сезон против Арда и даже се разписа за успеха с 3:2 след безредие при корнер. 

За конфликта с Левски обаче на линия ще бъде титулярният централен нападател Фернандо Каранга, който пропусна предходните два дуела на отбора поради травма. 

Така бразилецът ще измести Хайнц от върха на офанзивата. Мястото на Матиас Фаетон по левия фланг не предстои на въпрос, защото той е единственото типично крило в състава. Триото в центъра на терена от изнесения по-напред Линдсет, Кареасо и Юга е логично също да не бъде пипано.

Така единствената опция Тобиас да започва е да размени Улаус Скаршем отдясно. Зимното попълнение на ЦСКА обаче изигра доста мощен мач с алената фланелка в Кърджали, като означи и победното попадение в срещата. Затова и е по-вероятно някогашният футболист на Розенборг да започва в събота. 

Все отново сънародникът му Хайнц има преимуществото, че е с по-голям опит в дербито и към този момент се е разписвал два пъти в мрежата на Левски, в това число и при триумфа с 2:0 при започване на месеца.

Това е и козът, който въпреки всичко би могъл да натежи при избора на Стамен Белчев.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР