Един от основните ангажименти, които имаме към дома си и

...
Един от основните ангажименти, които имаме към дома си и
Коментари Харесай

Кой би повярвал, че ако чистим редовно дома си ще се случи ТОВА

Един от главните задължения, които имаме към дома си и към себе си, е неговото разчистване. Всяка стопанка го знае доста добре. Макар това не всеки път да ни носи наслада, чистенето е наложително, в случай че желаете да се радвате на хубав и спретнат дом, цялостен с позитивна сила и прохлада. Как може вярно да почистите дома си, тъй че да засилите притока на сила в него? Ето нашите препоръки.

Започнете чистенето с праха. Избършете всички повърхности с забрадка и препарат, започвайки от горната страна надолу. Важно е да започнете от най-високи мебели към най-ниските, тъй като там е силата Чи, която бива изместена от негативната сила. Избършете праха от повърхностите, след това минете с влажна забрадка или в случай че имате препарат може и единствено с него. После продължете към по-ниските лавици и скринове.
 Отпушете елементарно мивката вкъщи Отпушете елементарно мивката вкъщи
Когато забележите, че водата се отича все по-бавно във ваната или в мивката, не бързайте да викате занаятчия в дома си, тъй като не е нужно...

След като сте подготвени с праха, включете прахосмукачка, с цел да оберете всички мръсни частици от подовите настилки. Ако имате килим, наблегнете повече на него. Това дейно разчистване е ужасно, тъй като силата стартира да се ускорява незабавно. Важно е да почистите първо с прахосмукачка, след това с моп за ободряване.

Ако се натъкнете на паднали предмети или на такива, чието място е другаде, ги подредете и преместете. Ако има такива за мятане, ги изхвърлете. Оставете боклука до вратата, с цел да го изхвърлите, когато сте подготвени с чистенето.

Когато чистите дома си, е значимо да започнете от стаите и от отдалечените от входната врата места, като последователно се приближавате към нея. Може да започнете от спалнята или детската. Когато добре почистите праха и пода на стаята, затворете вратата, с цел да се резервира позитивната сила в нея, до момента в който завършите с почистването на целия дом.

Когато изчистите дома си, отворете вратите и прозорците да се проветри и да се смени силата, не го правете по време на чистенето. Представете си по какъв начин всичко застояло и неприятно си отива, до момента в който чистите.
 Груби неточности при чистенето на кухненски плотове Груби неточности при чистенето на кухненски плотове
Почистването на кухненските плотове евентуално е нещо, което вършиме всекидневно, в случай че не и по няколко пъти дневно. Но в случай че не го вършиме пра...

Обърнете внимание на цветята си, в случай че имате такива. Почистете и тях, в случай че имат потребност от поливане, ги полейте.

Важно при чистенето на пода е да го вършиме с чист парцал или моп, това важи и за почистването на праха. Лесно може да почистите подовите настилки с вода, в която сте сипали щипка сол. Подправката има вълшебен сили за прогонване на злото от вкъщи, пази дома от отрицателна сила, а жителите му – от неприятни очи.

Хубаво е да почиствате кухнята с моп всеки ден, тъй като това е помещението, което се цапа най-вече и от което силата изчезва най-бързо. Почистете и подредете масата, измийте чиниите и забършете мивката.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР