Един от носителите на “Тройната корона” Шон Мърфи за първи

...
Един от носителите на “Тройната корона” Шон Мърфи за първи
Коментари Харесай

Мърфи срещу Бресел на полуфиналите в Шампион на шампионите

Един от носителите на “Тройната корона” Шон Мърфи за първи път в кариерата си се класира на полуфиналите на извънредно влиятелния и мощен ранкинг шампионат по снукър “Шампион на шампионите”. Магьосника до момента не бе записвал нито една победа в предходните издания на събитието, само че в този момент в “Рикох Арена” в Ковънтри съкруши Марк Кинг и Майкъл Уайт, с цел да преодолее груповата фаза и да заслужи място в топ 4 на шампионата.

READ: @Magician147 Makes @188BET Champion Of Champions Semi-Finals - https://t.co/lgwY3v7z1v #ChampOfChamps pic.twitter.com/sTuflVUi3D
— ChampionofChampions (@ChampOfChamps) November 7, 2017
В Група 2 Мърфи подчини с 4:2 Кинг, а по-късно реализира впечатляващ поврат от 1:3 до 6:4 над Майкъл Уайт в повтаряне на финала на “Пол Хънтър Класик” от по-рано през сезона.

“Играта ми тук не можеше да е по-зле в предходните години (четири следващи загуби още в първия мач), тъй че съм доста благополучен. Начинът, по който играя, е нападателен - пробвам всяка дълга топка, пробвам огромни брейкове и се надявам да ми се получават, тъй като действително нямам проект “Б”, изясни Мърфи.

WINNER! Luca Brecel wins Group 3 after producing a stunning 55 clearance from 65-10 down to seal an impressive 6-4 victory over Mark Selby!#COC2017 pic.twitter.com/Gh3TdqKVDe
— Live Snooker (@Livesnooker) November 8, 2017
На полуфиналите в “Шампион на шампионите” Магьосника ще се изправи против Люка Бресел, който подчини международния първенец и водач в ранглистата Марк Селби с 6:4, с цел да излезе победител от Група 1. Двамата с Мърфи оспорваха оценката по-рано през акцията в Шампионата на Китай, като тогава белгиецът завоюва за първи път в кариерата си ранкинг трофей.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР