Един от нежеланите футболисти в Пари Сен Жермен - Рафиня,

...
Един от нежеланите футболисти в Пари Сен Жермен - Рафиня,
Коментари Харесай

Нежелан в ПСЖ си намери нов отбор

Един от нежеланите футболисти в Пари Сен Жермен - Рафиня, си откри нов тим. Бразилският халф скъса контракта си с първенеца на Франция и подписа за две година с Ал Араби от Катар, оповестиха от арабския клуб. 
 Президентът на Лийдс: Ако Барселона не заплати за Рафиня, имаме световен проблем
Президентът на Лийдс: Ако Барселона не заплати за Рафиня, имаме световен проблем

" Разбрахме се с Челси, тъй като футболистът искаше да си тръгне и беше отворен да изслуша предложения "

29-годишният Рафаел Алкантара, както е цялостното име на Рафиня, е по-малкият брат на Тиаго Алкантара от Ливърпул и братовчед на Родриго от Лийдс. Той по този начин и не съумя да се наложи в ПСЖ, където бе притеглен през 2020 година, като има 39 мача за отбора без гол. През предишния сезон той игра чартърен в испанския Реал Сосиедад.

Рафиня имаше контракт с ПСЖ до юни 2023 година. Така френският гранд съумя да се освободи съвсем от всички играчи, които бяха отстранени от новото спортно управление, което се състои от треньора Кристоф Галтие, футболният консултант Луис Кампос, както и шефът по продажби Антеро Енрике.

ПСЖ съумя да даде чартърен няколко футболисти - Вайналдум, Ерера, Дина-Ебимбе, Паредес, Дракслер, Курзава, Диало, Дагба, да продаде други - Ареола, Керер, Булка, Гей, Калимуендо. Така остана единствено аржентинският нападател Мауро Икарди, с който клубът желае да се раздели. В момента Икарди е на отмора във Флорида.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР