Един от най-ярките образи в Откраднат живот приключи своето участие

...
Един от най-ярките образи в Откраднат живот приключи своето участие
Коментари Харесай

Виолета Захариева умря в Откраднат живот и заживя в сърцата на феновете

Един от най-ярките облици в " Откраднат живот " завърши своето присъединяване нощес. За почитателите Виолета Захариева бе същински спорна героиня, карайки ни да изпитаме необятна палитра от усеща. А пикът им сигурно бе в последния епизод с нейно присъединяване.

Болестта на Виолета пристигна изненадващо и се разви бързо. В няколко серии тя мина през всевъзможни тествания на духа и тялото. А в последните й откраднати мигове живот до нея беше някогашният й брачен партньор Петър. Двамата в действителност ги раздели гибелта.

Но феновете няма бързо да се разделим с яркия облик на госпожа Захариева. След снощната серия обществените мрежи бяха залети с похвали за актьорската игра и пресъздаването на мощните страсти, предиздвикали мнозина да се просълзят пред дребния екран.

 Снимка 329996

Не просто роля

Агонията в последните часове преди гибелта, пристигнала с диагнозата " рак ", за Йоана Буковска-Давидова не е единствено предоставен сюжет. Тя посвети ролята си на своята починала майка , умряла точно от подлата болест. Актрисата с очите си е следила по какъв начин тя гасне лека-полека.

Именно на този най-тежък интервал от живота си счита, че е съдействал за толкоз реалистичното пресъздаване на мислите и възприятията, които вълнуват човек в последните му мигове на тази земя.

А и към този момент съвсем няма човек, които да не се е сблъсквал директно или индиректно с кошмара на рака. Затова и огромна част от феновете на " Откраднат живот " дефинират монологът на Виолета преди да почине за сцена на международно равнище и връх в кариерата на актрисата.

Но финалният резултат е единствено върхът на айсберга. Йоана Буковска-Давидова показа, че в последните години, откогато е част от сериала, спи по три-четири часа , с цел да може да построи спорния си облик. Ролята на Виолета Захариева е първата основна роля на екран за нея от 10 години.

 Снимка 329997

" Дадох доста обич на Виолета, а тя отвърна с признанието на феновете. Виолета демонстрира до каква степен съм стигнала като актриса и се трансформира в нарицателно за днешното ни общество ", показа Буковска в " Здравей, България " по Nova.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР