Един от най-впечатляващите концептуални автомобили, които отбелязаха световната си публична

...
Един от най-впечатляващите концептуални автомобили, които отбелязаха световната си публична
Коментари Харесай

Dacia продължава да се развива

Един от най-впечатляващите концептуални коли, които означиха международната си обществена премиера по време на Автосалон Париж 2022, беше

Не по-малко забавни обаче бяха и останалите експонати на марката, част от Renault Group, които показват действителният капацитет за бъдещо развиване на компанията- както като моделно и модификационно разширение и издигане, по този начин и като компания.

Доказателствата за това са доста и онагледени с демонстрирането на напълно новата корпоративна и моделна еднаквост на , както и с премиерата на специфичната нова трансформация MAT EDITION на емблемата Duster.

Dacia Duster, от който от 2010 година досега има осъществени повече от 2 000 000 екземпляра, и особено неговата MAT EDITION версия, поръчки за закупуването на която ще стартират да се одобряват безусловно след няколко дни, показва по най-хубавия метод капацитетът за развиване на марката посредством включването на нови и типично за компанията налични пазарни оферти.

Ексклузивната MAT EDITION версия на Dacia Duster ще предложи на потребителите да имат нещо в действителност забавно и отличаващо се, като ще могат да разчитат и на композиция сред TCe 150 задвижващ елемент и роботизирана EDC предавателна кутия.



Потенциалът за развиване на Dacia бе демонстриран образно от марката и с премиерата на първата в историята й кола с хибридно задвижване. Това ще бъде трансформиралият се мигновено с лансирането на пазара шлагер модел Jogger и надлежно неговата трансформация с HYBRID 140 мотор.

Заявки за закупуването на Jogger HYBRID 140, в който е интегрираната потвърдилата се на пазара като привлекателна за потребителите и ефикасна като работа хибридна задвижваща система на Renault Group, ще стартират да се одобряват при започване на идната година, а първите продажби ще бъдат осъществени напролет.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР