Един от най-влиятелните в съблекалнята на Байерн Мюнхен – Джером

...
Един от най-влиятелните в съблекалнята на Байерн Мюнхен – Джером
Коментари Харесай

Тартор в Байерн: Беше странно при Анчелоти

Един от най-влиятелните в съблекалнята на Байерн Мюнхен – Джером Боатенг напомни още веднъж обстановката, предшестваща уволнението на доскоршния ментор Карло Анчелоти. Германският национал призна, че при загубата с 0:3 от Пари Сен Жермен в Шампионската лига – мача, който коства главата на италианеца, изборът на стартови 11 фактически е бил чудноват.

Във въпросния дуел Боатенг наред с Матс Хумелс, Ариен Робен, Кингсли Коман и Франк Рибери до един бяха на пейката. Впоследствие се разбра, че огромна част от тях са били измежду „ заговорниците”, оплаквали се пред управлението от методите на италианския стратег.

Сигнализира ли Тиаго за "разПЕПването " на Байерн?

„ За всички беше в действителност странно”, показа Боатенг пред „ Зюддойче Цайтунг”. „ На петима от нас 90 минути преди началото на мача се сподели в съблекалнята, без други пояснения, че няма да играем.”

„ Може да се каже, че въпросните футболисти бяха шокирани.”

В същото време Анчелоти търпеше много рецензии от странични наблюдаващи и някои свои играчи, че тренировките му в Байерн са били прекомерно леки. Боатенг бе запитан дали това е повода за по-големия брой травми. „ Трудно може да се потвърди, че едното има връзка с другото. Нека го кажем по този начин – ние тренирахме по метод много друг от този, който бяхме привикнали. Като футболист е обикновено да знаеш по кое време си подготвен на 100 % и по кое време – не”, добави централният бранител.

Разсеяха страховете към здравето на Мануел Нойер

„ Завръщането на Хайнкес? Неговият характерен фасон изигра огромна роля в най-скорошните ни триумфи. Всеки състезател се смята за част от групата. Хайнкес кара всеки от нас да се усеща значим. Това ни основава чувството, че ние, като футболисти би трябвало да се отплатим по някакъв метод. Отново се усещам доста благополучен в Мюнхен”, добави Боатенг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР