Един от най-верните кадри на Маги Халваджиян - Димитър Рачков

...
Един от най-верните кадри на Маги Халваджиян - Димитър Рачков
Коментари Харесай

Вижте как Рачков се подмазва на Маги

Един от най-верните фрагменти на Маги Халваджиян - Димитър Рачков знае по какъв начин да направи благи очички на шефа си. Много пъти артиста му се е обяснявал в обич по време на живите излъчвания на "Като две капки вода ", а в този момент когато идния сезон ще мине без неговото присъединяване, бургазлията се пробва да компенсира неналичието си с нова доза подмазване.



В Инстаграм профила си, Рачков разгласява фотография, на която се е маскирал и най-много супер брадясал, с къдрици като на холивудски секссимвол. Но не това прави най-голямо усещане, а татиуровка на ръката - надписа "Маги Завинаги ". Някои от почитателите му побързаха да разконспирират облика, който имитира. "Уникален Рачков, както постоянно! С тази визия е едно към едно с Алан от Последният ергенски запой ", написаха под фрагмента почитатели. Други пък жалеха, че Митко няма да е част от "Капките ". "Еми да си кажа почтено Като две капки вода няма да го виждам в случай че Рачков не е там ", безапелационни са почитателите му.

Вероятно имитацията на комика е във връзка новото му предаване, което ще върви на гърба на Цитиридис по бТВ. Все още обаче не излиза наяве, какво цели да ни каже превъплъщението му, също така, че обича прекалено много Маги.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР