Един от най-великите въпроси, които някога е вълнувал рогоносците, е

...
Един от най-великите въпроси, които някога е вълнувал рогоносците, е
Коментари Харесай

Възможно ли е непорочното зачатие при жените?

Един от най-великите въпроси, които в миналото е вълнувал рогоносците, е обвързван с непорочното зачатие, написа Men.bg.

Колко постоянно има мъже, които считат, че ще станат пастроци на идващия Христос би трябвало да се разочароват много съществено. Колкото и необичайно да бъде, както и съвсем невероятно, възможностите за непорочно зачатие са нулеви или най-малко за хората.

Учени са решили да ревизират теорията и са почнали да вършат опити върху мишки и други бозайници. След серия инспекции излиза наяве, че стимулирането с химикали и електричество не може да свърши особена работа.

За забременяването въпреки всичко са нужни някои протеини на спермата, които да разсънят калциевите йони в яйцеклетката и могат да оказват помощ за копирането на ДНК и хромозомите в двете кафези. Необходимо е и копие от хромозимите на двата родителя. Обикновено при дамата се съдържат в яйцеклетката, до момента в който мъжете доставят това със сперматозоидите си. Всеки родител би трябвало да остави своите над 30 гена за възпроизвдоство.

Още по тематиката четете ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР