Един от най-великите германски футболисти Лотар Матеус на всички времена

...
Един от най-великите германски футболисти Лотар Матеус на всички времена
Коментари Харесай

България отказала германска легенда от треньорството


Един от най-великите немски футболисти Лотар Матеус на всички времена направи любопитно изявление пред Magazin Socrates, в което бе забъркано името на България.

Носителят на " Златната топка " на " Франс Футбол " беше за малко отпред на националния ни тим в девет мача от октомври 2010-а до септември 2011-а. Пред немското списание някогашният капитан на Бундестима споделя, че от този момент не е изкушен да се завърне към треньорството.

" Дали ще бъда още веднъж старши треньор? В спорта не трябва в никакъв случай да казваш в никакъв случай, само че мисля, че на 99% това е затворена страница за мен. Трябва да призная, че през последните шест години не са ми липсвали предложения, само че след последния ми треньорски ангажимент в България не съм изкушен да се завърна.

Иначе постоянно има запитвания към мен, а също и съответни оферти, апропо и от Германия. Ако обаче не сте изцяло зад даден план, по-добре да пазите ръцете си ", сподели Матеус.

Рекордьорът по мачове за " Маншафта " се подвизава като ефирен анализатор, а напоследък има и графа в британското списание FourFourTwo.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР