Един от най-успешните варненски треньори по класическа борба – Христо

...
Един от най-успешните варненски треньори по класическа борба – Христо
Коментари Харесай

Христо Филчев празнува рожден ден

Един от най-успешните варненски треньори по класическа битка – Христо Филчев, чества през днешния ден рожден ден. Филчев призна, че на празника си за следващ път се усеща като специфичен човек с помощта на своите надарени състезатели. През тази година неговите ученици в Локомотив 93 още веднъж бяха на висота и донесоха на клуба над 20 медала от държавни шампионати от разнообразни възрасти.

Шампиони станаха Динко Нейков в категория до 54 кг при момчетата, Иван Митев – 55 кг, кадети и Иван Николов 75 кг, деца, а Николай Великов взе сребро до 38 кг при децата. Варненските борци имат и още сребърни и бронзови оценки.

„ Беше сложна година поради пандемията, която попречи на спортно-техническия развой. Момчетата обаче бяха виновни и доколкото беше допустимо се подготвяха както постоянно сме го правили – професионално, с хъс и пристрастеност “, сподели за „ Петел “ Филчев, прочут в борцовите среди като Кубинеца.

„ Имаме перспективни състезатели и съм уверен, че в случай че не престават да дисциплинирани и отдадени на битката, ще съумяваме да развиваме качествата им, с цел да реализират след години триумфи и при мъжете “, сподели още Христо Филчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР