Един от най-успешните млади сръбски треньори в момента - Ненад

...
Един от най-успешните млади сръбски треньори в момента - Ненад
Коментари Харесай

Проспериращ сръбски треньор също в полезрението на ЦСКА

Един от най-успешните млади сръбски треньори сега - Ненад Лалатович, е измежду претендентите за вакантния треньорски пост на ЦСКА, съобщи Българска телеграфна агенция.

Роденият през 1977-а година в Нови Сад някогашен бранител е бил на договаряния с управлението на "червения " клуб в четвъртък. Няколко дни по-рано той е подал оставка като ментор на Чукарички, който завърши на 6-о място в сръбското първентво.

ЦСКА влезе в преговри с Любо Пенев

Лалатович е бил треньор на Войводина (Нови Сад), Цървена звезда, на младежките национали на Сърбия, както и на още няколко локални клуба. В страната е апетитен за един от най-перспективните експерти, само че пък е прочут и с лютия си манталитет. Често влиза в спорове по време на мачовете, а на една от конференциите даже атакува наставника на противника.

В Македония: Яневски поема ЦСКА против 50 бона на месец

Лалатович е четвъртото име, което се върти в медиите за треньор на ЦСКА. Преди дни още веднъж Българска телеграфна агенция посочва диалози с македонеца Чедомир Яневски, сърбина Владан Милоевич и родния експерт Любослав Пенев.

Според сръбските медии обаче, Лалатович има алтернатива и за Казахстан, където треньорските смени идват постоянно, а сръбските треньори са на респект.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР