Един от най-старите тематични паркове в света се намира в

...
Един от най-старите тематични паркове в света се намира в
Коментари Харесай

По-малко известният тематичен парк в Обединеното кралство, „където е измислено забавлението“, има вход за £6 и няма тълпи

Един от най-старите тематични паркове в света се намира в средата на Англия на мястото на някогашна поляна.

Wicksteed Park вълнува млади и остарели повече от 100 години, само че е прочут от малко на брой отвън кръговете на тематичния парк макар впечатляващото си дългоденствие. Паркът се намира в Кетъринг и е отворен за обществеността от 103 години.

Местоположението му в град на половин час източно от Бирмингам и на 100 благи северно от Лондон значи, че е наличен от множеството елементи на Англия без доста звук.

За завършващите английски тематични паркове Wicksteed Park е главно място за посещаване - притежавайки купата на най-стария на континента. Най-старият като цяло е Blackgang Chine на остров Уайт, който е отворен от 1840 година - изключително впечатляващ, като се има поради, че земята, върху която се намира, постоянно се повлиява от свлачища.

Въпреки че Wicksteed е релативно слаб в тематичния парк в съпоставяне, той има какво да предложи като самоопределящото се „ място, където...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР