Един от най-силните участници във Фермата“ крие огромна мъка под

...
Един от най-силните участници във Фермата“ крие огромна мъка под
Коментари Харесай

Участник във Фермата крие мрачно минало и смразяваща тайна...

Един от най-силните участници във „ Фермата “ крие голяма тъга под планина от мускули. Въпреки че наподобява като скала, Радо, капитанът на баскетболния Локо София, страда грубо, засегнат от личния си татко.  

Като дете спортистът бил неглижиран от родителя си – комарджия, който профуквал финансите на фамилията, а в един миг вечно липсващ от живота на сина си. „ От майка ми знам, че татко ми е взимал последните пари за мляко за мен и за сестра ми, и ги е проигравал “, призна с болежка в гласа баскетболистът, който сподели страхотни качества на Арената във „ Фермата “, пишат от " Хотарена ".

След като родителите на Радо се разделили, татко му не е търсил контакт с него. „ Аз също не мога да го потърся след толкоз доста години, тъй като към този момент нямам потребност от този човек. Узрял съм да приема този факт и да пребивавам с него “, отсече капитанът на Локо.

Трагичната му изповед провокира откровеното състрадание на дамите във „ Фермата “.  „ Това, което се е случило, ти е нанесло контузия. Ако потърсиш татко си, подсъзнателно нещо ще се отприщи в теб, ще си изясниш нещо за себе си “, посъветва го мениджърката Мирела.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР