Един от най-постоянните играчи на спечелилия промоция във Втора лига

...
Един от най-постоянните играчи на спечелилия промоция във Втора лига
Коментари Харесай

Данчо Радев: Изпращаме един чудесен сезон

Един от най-постоянните играчи на спечелилия промоция във Втора лига отбор на Черноморец (Балчик) бе бранителят Данчо Радев. През Sportal.bg юношата на Черно море заключи сезона преди последния мач на тима против Устрем (Дончево) в събота.

" Много съм благополучен, че още веднъж ще играя в професионалния футбол. За нас, по-младите играчи, това е идеална опция да се притегли вниманието и на по-силните тимове. Още през цялото време, като започнахме акцията, управлението не ни бе сложило за задача непременно да приключим първи. 
 Черноморец (Балчик) към този момент е неосъществим на Североизток Черноморец (Балчик) към този момент е неосъществим на Североизток
С течение на времето обаче изградихме един извънредно прелъстителен с нападателен жанр на игра тим, сплав от млади и опитни играчи, минали и през efbet Лига. На процедура ние загубихме единствено една среща от Черноломец (Попово) като посетители в седмицата, в която ги победихме за финала на Аматьорската Лига. 
17  Черноморец (Балчик) 2:1 Септември (Тервел)
Трудностите ни идваха от обстоятелството, че доста от терените не бяха на положително равнище, само че дръзвам да настоявам, че тази извоювана промоция е заслужена, а и показахме едно положително лице за равнището на Трета лига. Изпращаме един превъзходен сезон, а в този момент сме окуражени по същия метод да се представим и във Втора лига. 

Имаме един доста живописен стадион и добра база. Много е значимо да имаме и тази финансова непоклатимост, която управлението на клуба и Общината ни даде в Трета лига ", съобщи Радев.

Автор: Пламен Трендафилов

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР