Един от най-популярните турски актьори, любим изпълнител от тв сериалите

...
Един от най-популярните турски актьори, любим изпълнител от тв сериалите
Коментари Харесай

Къванч Татлъту стана баща на син, кръсти го Храбър вълк

Един от най-популярните турски артисти, обичан реализатор от тв сериалите на милиони фенове от разнообразни континенти - Къванч Татлътуг, и брачната половинка му Башак Дизер станаха родители на момченце.

Щастливите родители са дали името Курт Ефе на първата си рожба. Раждането е станало петък заран в частна клиника в Истанбул.
Къванч Татлътуг е участвал на раждането. Той е бил извънредно разчувствуван и се е просълзил от благополучие след раждането на бебето, оповестиха локалните медии, като означават, че момченцето наподобява доста на бащата.

Раждането е минало сполучливо и майката и бебето са добре, допълват турските медии. Къванч и Башак подписаха брак през 2016 година в Париж.
Актьорът показа в по-ранно изявление, че когато научили, че ще стават родители на момченце, с Башак решили да кръстят бебето Курт Ефе.

„ Решихме да кръстим сина си с това име, тъй като се загатва в турски епоси. Курт (на турски вълк-б.а) значи мощен темперамент, който учи, направлява, моногамен е и основава семейство. Ефе също има смисъла на смелчага, храбрец ", изясни Къванч.

Името на бебето се асоциира с паметния сериал “Курт Сеит и Шура ”, където Къванч пресъздаде облика на офицер-турчин от полуостров Крим.
Твърди се, че връзката на Къванч и Башак е почнала точно от този сериал, където Башак е била дизейнер на костюмите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР