Един от най-обичаните телевизионни водещи се завръща на екран тази

...
Един от най-обичаните телевизионни водещи се завръща на екран тази
Коментари Харесай

Драго Драганов се завръща на екран с новото предаване С БНТ завинаги

Един от най-обичаните телевизионни водещи се завръща на екран тази неделя, 18 септември, от 19:00 ч. по Българска национална телевизия 1. Драгомир Драганов ще посреща феновете в студиото на „ С Българска национална телевизия вечно “, с цел да споделя дружно със звездните си посетители незабравимите и вълнуващи истории на огромните български актьори и създатели.

Пилотния брой на предаването Драгомир Драганов посвещава на Тодор Колев. За да си спомнят за именития артист, ефирен водещ и артист, в студиото на „ С Българска национална телевизия вечно “ влизат щерка му – актрисата Албена Колева, артистът Георги Мамалев, телевизионният водещ Камен Воденичаров и младият реализатор Борис Илиев.







Звездите на България са ярки, впечатляващи, вдъхновяващи и оставащи следата си вечно. Заради всеобщата благодарност към творчеството им, Българската национална телевизия ще продължи да среща феновете с известни и обичани посетители от разнообразни сфери на живота и от разнообразни генерации – музиканти, артисти, режисьори, общественици и други

Предаването „ С Българска национална телевизия вечно “ е непокътната територия за мемоари, в което феновете ще се срещат със специфичните посетители в студиото на Драгомир Драганов. Те ще описват забавни случки от живота на личността, на която е отдаден всеки обособен брой.

„ С Българска национална телевизия вечно “ е естественото продължение на „ С Българска национална телевизия на 60 “ – предаване, което завоюва сърцата на българските фенове и ги докосна до най-големите родни звезди. Освен водещ, Драгомир Драганов е и създател на предаването. Режисьор е Станислав Терзиев, а оператор – Здравко Ружев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР