Един от най-обещаващите млади таланти в дубъла на Черно море

...
Един от най-обещаващите млади таланти в дубъла на Черно море
Коментари Харесай

Марин Петков: Благодаря на феновете за страхотната подкрепа

Един от най-обещаващите млади гении в дубъла на Черно море Марин Петков приказва пред Sportal.bg за трагичния триумф над градския противник Спартак (Варна) II с 2:1. С 13 попадения той е най-хубавия стрелец за втория тим на " моряците " и постоянно тренира с представителния отбор.

" Влязохме добре в мача, само че след няколко пропуща допуснахме гол след едно недоразумение. Мисля, че нашата експанзия към края ни се отблагодари. С оглед на основаните положения и предпочитание за победа в дербито, справедливо спечелихме.
 Екшън във Варна! Черно море II взе дербито против Спартак II най-после Екшън във Варна! Черно море II взе дербито против Спартак II най-после
И тук, от името на моите съотборници, би трябвало да кажа едно огромно благодаря за страхотната поддръжка на нашите почитатели, без които надали щяхме да спечелим.

Хубаво е, че не се поддадохме на напрежение и провокации, които постоянно изобилстват в такива дерби срещи. Не стопираха да пеят от първата до последната минута... Чудесна хореография!

Това доста ни надъха да се борим до дъно за трите точки в дербито. В персонален проект съм окуражен да упражнявам доста настойчиво, с цел да заслужа и място в представителния отбор ".

Автор: Пламен Трендафилов

Снимки: chernomorepfc.bg

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР