Един от най-красивите и приветливи квартали на София - Лозенец

...
Един от най-красивите и приветливи квартали на София - Лозенец
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ! Погребват квартал "Лозенец" заради безумия и некадърност!

Един от най-красивите и приветливи квартали на София - " Лозенец " се трансформира в гробница. Благодарение на некадърното ръководство на районната администрация, която се управлява от доктор Любомир Дреков.

Зеленият квартал, който би трябвало да дава образец за благоустройствени решения, е оставен на автопилот, а служителите избират да отбиват номера, вместо да поставят сили за развиването му. Или просто толкоз си могат.

Безумията, обаче не престават да тровят десетки хиляди поданици на презастроения " Лозенец ". Вечер по централния бул. " Пейо Яворов " е мрачно като в пещера. Повече от половината улични стълбове са злокобно угаснали, все едно, че сме под турско иго.

Местната община не си мърда затлъстялата талия, с цел да се разноски до Борисовата градина и да я почисти от фасовете. Иначе е елементарно да се чака наглата пиар акция на bTV за почистване на зелените площи, която е един път в годината, само че толкоз богато украсена, че все едно изпращаме совалка на Марс.

Под безучастните погледи на мързеливите служители се разпадат и прясноасфалтираните пресечки, а Семинарията още веднъж е с рушаща се мазилка. Нищо че тя се подменя всяка година, скъпо и за сметка на данъкоплатците.

Единственият ярък лъч е паякът! Грабливият камион понякога подвига по някой погрешно паркиран автомобил, само че от него се отделя толкоз доста пушек, че може да токсини най-малко 10 индивида, в случай че не носят противогази.

Така, че в случай че въпреки всичко след целия апокалипсис сте останали живи в " Лозенец ", е добре да внимавате за рисково падащите клони от дърветата. Само преди месеци на два пъти при сходни нелепи обстановки починаха двама индивида.

Остава ни вярата, че Бог ще е с нас. Но дали Господ ще ни резервира от чиновническата сган?

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР