Един от най-комичните и трогателни образи от Фермата“ – Яни,

...
Един от най-комичните и трогателни образи от Фермата“ – Яни,
Коментари Харесай

Яни от „Фермата“ на ръба на нервна криза

Един от най-комичните и трогателни облици от „ Фермата “ – Яни, към този момент е  истински камшик за слуха на останалите участници. Емоционалният селски ерген е много неустойчив в последните седмици от предаването, а по време на дуелите минава всички граници на децибелите и не стопира да крещи.

Докато поддържа своя любимец и дава упътвания по какъв начин да победи в борбата, Яни подвига децибелите и дере нощната тишина на Витоша. Виковете му постоянно провокират смях, само че в течението на времето фермерите започнаха да се преценяват дали са покрай Яни до момента в който той се е ентусиазирал.

Притеснени за слуха си фермерите несполучливо се пробват да го накарат да се кротне, само че ергенът от Козлец буйства съществено. От гласа му подскачат даже водещите Иван и Андрей, а от време на време крясъците му вместо да оказват помощ разконцентрират играча, който той поддържа, обясниха хора от екипа, акцентирайки образец с търновката Ивона, която отнесе най-вече крясъци от приятеля си.

Симпатичният пчелар е прочут и като ревльото на „ Фермата “, тъй като плаче при всеки случай, в който получи състрадание, признателност или добър жест от различен човек. Тази вечер Яни също не пропусна да пророни сълза – този път, с цел да благодари на всички за страхотните преживявания в риалитито.

„ Благодаря на Владо Николов, че съм тук “, съобщи през сълзи фермерът, който се върна в шоуто, откакто първенецът го победи на двубой, само че по-късно му  преотстъпи мястото си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР