Един от най-известните корейски клубове - ФК Сеул, ще се

...
Един от най-известните корейски клубове - ФК Сеул, ще се
Коментари Харесай

Корейски гранд влиза в битка с ЦСКА за национал на България

Един от най-известните корейски клубове - ФК Сеул, ще се включи в борбата за подписа на национала на Арда Станислав Иванов, научи Gong.bg . Представители на азиатците са гледали онлайн изявите на фланговия нападател по време на гостуването на ЦСКА на стадион " Българска войска ". 

Емисарите на ФК Сеул са останали удовлетворени от видяното, откакто юношата на Левски беше един от най-хубавите в срещата. 

От корейския клуб ще се опитат да се подсилят с Иванов за новия сезон в К-лигата, като към този момент са осъществили контакт с шефовете на " сините " от Кърджали. ФК Сеул ще би трябвало да се пребори с ЦСКА за подписа на национала на България. " Червените " имаха интерес към крилото в края на летния трансферен прозорец. Тогава до договорка не се стигна, само че упованията са от " Армията " да създадат нов опит да вземат Станислав Иванов през януари. 

ФК Сеул е един от най-успешните и известни клубове в Република Корея. Собственост е на GS Sports. През 2012 година е избран за най-ценната футболна марка в К-лигата. 

Тимът изпраща слаб сезон, като три кръга преди края на акцията заема 9-о място във краткотрайното класиране на шампионата. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР