Един от най-големите таланти на българския футбол Мартин Минчев разкри

...
Един от най-големите таланти на българския футбол Мартин Минчев разкри
Коментари Харесай

Мартин Минчев отряза мераците на грандовете

Един от най-големите гении на българския футбол Мартин Минчев разкри в изявление за Канал 3, че трансфер в някой от родните грандове не стои на дневен ред. 17-годишният футболист желае да помогне на Черно море да продължи с положителните игри, а задачата му е да играе в чужбина. Той призна, че желае да даде още доста на Черно море.

Припомняме ви, че след положителните игри на юношата на Черно море за родния му отбор незабавно се заприказва за сериозен интерес от страна на сини и червени.

Минчев разяснява и идното посещение на ЦСКА, като той е безапелационен, че Черно море има шансове за победа на “Армията ”.

17-годишното крило разкри, че информацията за идна промяна на Петър Хубчев не е повлияла на играчите преди мача с Косово.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР