Един от най-големите мъже заставал начело на "Ботев" си тръгна!

...
Един от най-големите мъже заставал начело на "Ботев" си тръгна!
Коментари Харесай

Емоционални думи при раздялата на феновете на Ботев/Враца/ със Сашо Ангелов

Един от най-големите мъже заставал отпред на "Ботев " си потегли! Сашо Ангелов донесе най-големите наслади за врачани в новата история на нашия обичан тим! Празнувахме дружно на два пъти завръщане в елита. Гръмки победи, които ще останат вечно в нашите мемоари.
Сашо няма потребност от юрист. Ние няма да влезем в ролята на подобен, без значение какви са събитията около неговото овакантяване. Искаме да кажем, че се досещаме за някои от претекстовете, заради които той си потегля. Искаме някои от "причините " да се поинтересуват по какъв начин са одобрявани и изпращани други тарикати в близкото и далечно минало на клуба. Винаги сме желали единствено и само битка и мъжка игра!
И макар, че Ангелов "съживяваше мъртъвци ", успяваше да изисква точно това от неговите футболисти. При някои се получи, при други не... Но, сме длъжни да кажем, че битка, разпределяне и хъс сме виждали под негово управление в моменти, в които футболистите надалеч не са били по-задоволени от материално и финансово естество! Драги, от в този момент нататък ще ви назоваваме "причини ". Сами знаете за какво...
Ще бъдем почтени. Знаете, че в днешно време постоянно има избор. Дали да останем, дали да си тръгнем, дали да разхождаме фланелката, дали да се борим за нея, дали да я съблечем в случай че не ни харесва, или в последна сметка да ни бъде съблечена.... Не можеш на мощ да втълпиш достолепие и спортна завист. Ангелов се опита!
Благодарим от сърце на Сашо Ангелов за мъжеството, с което управлява "Ботев " Враца!
Сашо, за разлика от тези, поради които си тръгваш, ти, постоянно ще бъдеш един от нас!

Бригада Враца
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР