Един от най-големите дарове, които ни дава астрологията, е способността

...
Един от най-големите дарове, които ни дава астрологията, е способността
Коментари Харесай

Ето какво обичат и какво мразят водните знаци: РАК, СКОРПИОН И РИБИ

Един от най-големите блага, които ни дава астрологията, е способността да разбираме по-задълбочено себе си и обичаните ни хора. Независимо дали се стремите да запалите искра на пристрастеност, да намерите съпричастност или просто да разкриете химията с хората в живота си, звездните знаци могат да ви оказват помощ да стигнете до такава степен.

Те също могат да ви предложат завладяващи познания за това какво обича и ненавижда една зодия. Така че, в случай че желаете да знаете по какъв начин да създадете настроението си или даже да знаете какво в действителност ги нервира, прочетете нататък. Предлагаме ви най-любимите и омразни неща на всеки воден знак.

Рак, символизиран от рака

Раците може да имат неприятна известност, че са извънредно чувствителни, само че този воден знак се ръководи от Луната и затова е кадърен да показва мощни страсти. На сензитивния Рак може да отнеме известно време, с цел да изпълзи от черупката си. Така че премислените сантиментални жестове са превъзходен метод да помогнете на колегата си Рак да се усеща удобно. Раците обичат смислени обятия, държане за ръце и гушкане. От друга страна, дистанцираното държание може да ги отблъсне, изключително в случай че се стремят да развият същинска връзка с колегата си.

Риби, символизирани от риби, плуващи в противоположни направления

Широко известни като съчувствени същества, Рибите обичат да се свързват с сътрудниците си на по-дълбоко и по-духовно равнище. Много от тях са художници и са безнадеждни романтици по душа. Следователно можете да очаровате поетите на зодиака, като им пишете любовни бележки или им вършиме сантиментални изненади. Следователно единственото нещо, което ги изключва, е твърдостта. Ако вашият любовен интерес е Риби, тогава е добре да изглеждате по-либерални и гъвкави, когато се пробвате да ухажите половинката си.

Скорпион, символизиран от скорпиона

Един от най-интензивните знаци в зодиака, Скорпионът се ръководят от Плутон. Следователно се споделя, че обожават силовата игра и могат да преобладават под завивките. Мистериите могат да бъдат вълнуващи за този знак, защото те мощно се любуват на разкриването на нова загадка. Така че може да желаете да запазите нещата забавни. Било то да пробвате нови неща в леглото или даже да планирате занимателна вечер на открито. Измамата и лъжите са главно нещо, което отблъсква Скорпионите, тъй че достоверността е основна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР