Един от най-гледаните и обичани сериали Влад“ се завръща в

...
Един от най-гледаните и обичани сериали Влад“ се завръща в
Коментари Харесай

Голямото завръщане е факт! bTV обеща много силни емоции с Влад

Един от най-гледаните и обичани сериали " Влад “ се завръща в ефира на bTV с нов трети сезон от 4 януари (вторник). Премиерните епизоди на румънската поредност, спечелила сърцата на милиони фенове пред екраните, ще се излъчват от понеделник до четвъртък от 21:30 ч. и ще продължат да преплитат минало и настояще в комплициран пъзел от интриги, коварства, ненавист и неутолима жадност за възмездие.

Какво се случи до момента:

Несправедливо упрекнат и предаден от най-близките си другари, Адриан прекарва години зад решетките, жадувайки своето възмездие. С пластична интервенция на лицето и напълно изменена осанка, 8 години по-късно той се завръща в живота на Елиза, Щефан и Лео с ново име и идентичност, представяйки се за богатия и сполучлив покер състезател Влад.

В последните епизоди от втория сезон Влад съумя да получи своята дълго чакана вендета, вкарвайки Щефан почтен в пандиза за 25 години за ликвидиране, което в действителност е осъществено от Лео, посредством лъжесвидетелствата на Елиза. И тъкмо когато изглеждаше, че няма спънки пред любовта на Влад и Елиза, Роксана разкри връзката им и почина в катастрофира с мотора на Лео, който изпадна в кома. Елиза остана съкрушена от гибелта на сестра си и изиска от Влад да напусне живота й вечно. Кулминацията настъпи с разкритието на Тити, че Влад в действителност е Адриан, и съюзяването на Щефан с Йордаке – новия максимален зложелател на Влад.

В новите епизоди:

Още в пилотния епизод от новия трети сезон феновете ще станат очевидци на дълго чаканата среща на Влад с Йордаке, в резултат на която Влад едвам не губи живота си, откакто бива токсичен от новия си съперник. Влад осъзнава, че Йордаке и досегашната му довереница Карла са най-големите врагове, с които в миналото се е сблъсквал, и за пръв път се усеща безпомощен. Двамата отвличат Мики и я подлагат на жестоки мъчения за да съобщи Влад. Дали обаче тя ще се поддаде – следва да разберем…

Лео излиза от комата с амнезия и мисли Влад за Адриан, без да подозира, че това в действителност е той. С помощта на Йордаке Щефан излиза от пандиза и е по-жаден от всеки път за възмездие. Същевременно в живота на Влад се появява нова жена на име Ивана, която прекатурва хода на събитията. Чувствата му към Елиза обаче не са притихнали и той взема решение да й разкрие самоличността си. Дали ще успее – феновете ще научат в премиерните епизоди на " Влад “ от 4 януари, от понеделник до четвъртък от 21:30 ч. по bTV.

В особено обръщение към феновете на bTV изпълнителят на основната роля – тази на Влад – Адриан Нартеа загатва, че третият сезон на поредицата ще бъде най-интересният до момента: " Мога да ви уверя, че интригата се заплита, ще стане ясна цялата картина на събитията. През третия сезон нещата стават още по-сложни! “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР