Един от най-гледаните и обичани български сериали е медицинската продукция

...
Един от най-гледаните и обичани български сериали е медицинската продукция
Коментари Харесай

Ето каква е причината за самоубийството на Ина Фотева от „Откраднат живот“

Един от най-гледаните и обичани български сериали е здравната продукция „ Откраднат живот “, която се излъчва в ефира на Нова телевизия. Сериалът несъмнено се задържа много дълго време на екрана, защото сега тече неговият седми сезон, а ползата към него е все по този начин огромен.

Случките в него обаче сигурно не стопират да изненадват феновете и то с всеки идващ епизод сензацията е все по-голяма. И в случай че в последно време се разясняваше главно излизането на Юлиан Вергов от сериала, който беше в ролята на доцент Банков, то вчерашният епизод несъмнено съумя да провокира още доста въпроси.

Всички фенове на сериала видяха, че една от основните актриси в него – Ина Фотева, шеф на частната болница „ Света Анастасия “, се самоуби. Каква е повода за това? Едва ли можете да предположите!

Оказва се, че зад крайното решение на продуцентите обаче, стои доста светла причина, която доста ще ви изненада. Обратите в живота на Ирина Митева, както е името на актрисата, пресъздала по този начин брилянтно Ина Фотева, са задоволително основателни за такава съдбовна орис на героинята й, пишат от БЛИЦ.

За разлика от извънредно трагичните случки в живота на Ина Фотева, то в този на Ирина Митева нещата не стоят тъкмо по този начин. Само преди броени дни тя влезе в най-мечтаната от всяка жена роля – тази на младоженка. Актрисата подвигна сантиментална женитба с избраника на сърцето си и не може да смъкна усмивката от лицето си. И защото й следва благополучен фамилен живот и желан меден месец, се наложило екранната й героиня да бъде отстранена от сюжета.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР