Един от най-емблематичните български сериали – Под прикритие“ – се

...
Един от най-емблематичните български сериали – Под прикритие“ – се
Коментари Харесай

Сериалът Под прикритие се завръща с шести сезон

Един от най-емблематичните български сериали – „ Под прикритие “ – се завръща в ефира на Българската национална телевизия с шести сезон. Снимките стартират през лятото, като феновете на публичната телевизия ще могат да гледат новите 12 епизода през 2025 година

В „ Под прикритие 6 “ феновете ще видят още веднъж едни от обичаните си герои – безскрупулния незаконен необут Петър Туджаров – Джаро, в чиято роля е Михаил Билалов, както и Росен Гацов – Куката, в чийто облик се превъплъщава Мариан Вълев. 

Феновете на „ Под прикритие “ ги чакат срещи с още нови герои и завладяващи сюжетни линии, разкри режисьорът Виктор Божинов. Шести сезон ще бъде по-различен и географски – ще се снима с изключение на в София и покрайнините, по българското Черноморие, във Франкфурт и Малта “.  

Действието в новия сезон се развива години по-късно, изясни сценаристката Ваня Николова, която добави, че надява историята да сътвори напрежение. В нея ще има и нов основен воин, като в неговата роля ще влезе Юлиян Вергов.

Става ясно също, че креативният екип на сериала няма да " възкреси " Джаро, само че ще има ретроспективни епизоди, които ще опишат предисторията на някои от героите.  

Директорът на Българската национална телевизия (БНТ) Емил Кошлуков разгласи, че е подписана договорка и с HBO и епизодите ще бъдат качени и в стрийминг платформата HBO Max. 

Първият сезон на българският престъпен сериал бе излъчен през 2011 година. Той наблюдава историята на  Мартин Христов (Ивайло Захариев), служител на реда под прикритие в незаконната организация на предприемача мафиот Петър Туджаров – Джаро. " Под прикритие " е предаван и в редица страни, измежду които Румъния, Германия, Франция, Англия, Словения, Босна и Херцеговина, Северна Македония, Хърватия, Албания и други.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР