Един от най-добрите руски учени с тесни връзки с Единбургския

...
Един от най-добрите руски учени с тесни връзки с Единбургския
Коментари Харесай

Руски учен, работил върху ваксина срещу COVID-19, убит мистериознo /снимки/

Един от най-хубавите съветски учени с тесни връзки с Единбургския университет, който е "работил върху ваксина за COVID-19 ", е открит мъртъв при подозрителни условия в Санкт Петербург, оповестява „ Мейл онлайн “.
45-годишният биолог Александър „ Саша “ Кагански, прочут най-много с работата си по битката с рака, е паднал по долни дрехи от прозореца на 14-ти етаж на жилищна постройка. Той е имал също прободна рана по тялото си, съгласно „ Московски Комсомолец “ (МК), представен от "Ню Йорк пост ".
Новината идва, откакто по-рано тази година 7 съветски пациенти с ковид са починали от рухване от болничните прозорци.
Руският следствен комитет откри следствие за ликвидиране на доктор Кагански и 45-годишен обвинен мъж е арестуван.
Д-р Кагански, помощник във Владивосток, работи в Единбург от 13 години най-малко до 2017 година Той беше шеф на Центъра за геномна и регенеративна медицина към съветския Далекоизточен федерален университет във Владивосток, в изследователското съдействие с шотландския университет. MK заяви, че ученият е "разработвал ваксина против ковид " и че е умрял "при странни условия ". Докладът не дава повече детайлности за това над коя от интернационалните ваксини за Covid-19 е работил.
Той бил в Санкт Петербург, с цел да посети гробовете на свои родственици, и е отишъл да види остарелия си другар на име Игор Иванов, се споделя в известие. Полицията счита, че е имало "сбиване ", преди Кагански да падне, се споделя в отчета.
Органите на реда проверяват събитията към гибелта му. Комитетът заяви през днешния ден, че гражданин на Санкт Петербург, на 45 години, е бил арестуван като обвинен и е намерено наказателно дело за ликвидиране след откриването на тялото "с признаци на насилствена гибел ".
Между 2005 и 2012 година той работи в Центъра за клетъчна биология „ Wellcome Trust “ към Университетав Единбург като постдокторант, а по-късно като старши теоретичен помощник. Наскоро той е получил съветска дотация за изследване на нови способи за диагностика и лекуване на злокачествени мозъчни тумори. Той бил бранител на проучванията за използването на билки и гъби като евентуално предлагащи решения при лекуване на рак. По-рано е учил и работил в Съединени американски щати. През 1991 година, когато Съюз на съветските социалистически републики се разпадна, той е първият съветски пратеник в Европейския юношески парламент. Той също по този начин е бил член на „ Young Academy of Scotland “.
Убийството на доктор Каганкси усилва броя на падащите в Русия от прозорци, свързани с ковид, до 8, всички като се изключи един, съдбовни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР