Един от най-бързо еволюиращите видове в историята на планетата е

...
Един от най-бързо еволюиращите видове в историята на планетата е
Коментари Харесай

Историята на секса и мастурбацията през вековете – дългият път на много забранени удоволствия

Един от най-бързо еволюиращите типове в историята на планетата е точно индивидът. Претърпял е толкоз метаморфози, опитомил е толкоз типове около себе си, старае се да опознае природата и също така влага времето си в основаването на потребни средства за наслаждение. Без подозрение в тази линия би трябвало да прибавим и тези атрибути, които са разрешавали доста полово наслаждение на своите притежатели.

В положителния интерес на биологията и еволюцията, би трябвало да отбележим, че редица други типове се възползват независимо от половите си органи, с цел да доближат една друга форма на благополучие. Похотливите типове не би трябвало да ви изненадват, това са приматите (все отново имат две ръце и прекалено много свободно време), делфините, слоновете, прилепите, гущерите и даже пингвините. Чували сме легенда за моржовете, които употребяват своите перки, с цел да се тупат по корема с избран интезитет, доставяйки възприятието на оргазъм.

 gettyimages-1207160148-594x594

Слоновете, въпреки това, употребяват корема си като средство за стимулиране на половия си орган. Ако се чудите за какво пингвините се пързалят доста постоянно по снега или се търкат в скали, не бързайте да ги съдите и помислите за температурата на Южния полюс – същински герои!

Рекордът за най-стара секс играчка е единствено скромните 30 000 години. Избраните материали са камък, тебешир и други по-здрави детайли. Тези открития до някаква степен основават особени главоболия на сексолози и историци, които дълго време смятаха, че половата гражданска война се е случила през 60-те години на предишния век. Съжаляваме, античните цивилизации са знаели доста добре по какъв начин да разтоварват напрежението, по какъв начин знанията по-късно са се изгубили, с цел да доведат до кастрация и други по-сериозни санкции – не можем да знаем, а и историята мълчи.

Добрата вест за дамите е, че в последните няколко десетилетия стана ясно, че оргазмът не е наложителен за зачеването на деца (макар и доста дами да осъждат това заключение). Дамите от XIII век са вярвали в противоположното и най-вероятно са били много по-щастливи. Не бързайте със заключенията, съгласно тогавашните закони, в случай че една жена е изнасилена и забременее, значи е изпитала наслаждение, а това не може да се счита за обезчестяване. Да не приказваме, че в миналото оргазмът се е считал за заболяване и е водил до доста по-неприятни прекарвания и много крайности, за които не желаеме да приказваме. Именно тази нервност въпреки всичко е предиздвикала лекарите да намерят решение. И едвам тогава стартира да се мисли за уреди, които доста да облекчат нежния пол. Помощ имало през вековете, само че в случай че би трябвало да приказваме за благодарности, най-вероятно в листа на всяка дама би трябвало да участва името Алфред Кинси.

 Alfred_Kinsey_1955

Снимки: By Unknown (Mondadori Publishers) – http://www.gettyimages.co.uk/detail/news-photo/the-biologist-and-psychologist-alfred-charles-kinsey-taking-news-photo/141551457, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=41281366

Биологът работи интензивно през 40-те години на предишния век и негов главен обект на ползи е точно женският оргазъм. След обстойни наблюдения (трудно е да разберем по какъв начин са набавяни) биологът заключва, че към 40% от дамите изпитват първия оргазъм точно посредством мастурбация, други 5% пък дефинират „ мокрите “ сънища като главен провинен, останалите са ясни.

В началото на новото хилядолетие даже ще бъдат обсъждани всички позитиви от прекарването. Фактите обаче демонстрират, че всяка цивилизация има своите възходи и падения. След като първата секс играчка е толкоз остаряла, явно мастурбацията не е чак такова табу, каквото си мислим.

 Status_of_a_man_with_a_big_sex_in_Tongli

Музей на секса – Китай

Снимка: By Stougard – Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=8958431

За задачата се употребява клепач на коза (заедно с миглите), залепва се за особено квалифициран пръстен и съгласно античните китайци, подтиква мъжкия сексуален орган. Някои антрополизи не желаят да признаят триумфа на китайците, откакто играчката се срещала и на избрани индонезийски острови. Това надалеч не изчерпва вниманието към мъжете, разнообразни племена по целия свят поставяли и месингова тел в мъжкия сексуален орган за стимулиране на ерекция.

Макар и индийците да носят тежката отговорност за Кама Сутра, китайците въобще не са си губили времето. Жените се възползвали от растение с гръмкото име „ Кантонски слабини “. Същото просто имало корен с формата на мъжки сексуален орган. Мнозина биха отчели това като точка за веганите. Мъжете не престават с нововъведенията, употребявайки „ бирманските топчета “ като афродизиак.

 China_Sex_Museum_The_Erotic_Painting

Еротична картина – Китай

Снимка: By Ewang.chinaontv – Own work, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=5765594

Какво е това? Малки топчета, които съдържат семенната течност на бирминска птичка, която се славила със своя полов вкус. Съответно мъжете създавали подправени женски от плява и чакали мъжкият да кацне, с цел да съберат продукцията. Мнозина вярвали, че слагането на топчетата щяло да донесе доста повече удоволствия.

Някои безумни решения са удавен гущер в урина (в случая би трябвало да е на индивида, който ще го консумира). Изпражненията на охлюви също трябвало да трансфорат античния римлянин в Аполон. От здравна позиция е изцяло разбираемо за какво хората в древността са имали толкоз къс живот. Жените също имали своите секрети.

 Pittore_dell'angelo_volante_(attr.),_anfora_con_falli-uccello_e_ragazza_con_un_fallo,_490_ac._ca._02 Антична гръцка ваза

Снимка: By Sailko – Own work, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=30223716

Всички изброени предмети обаче изискват изпитание за набирането му. Древните гърци са го измислили! Бюджетното развлечение носи името „ olisbokollix “. Подозираме, че след тези редове в никакъв случай повече няма да погледнете франзелите по същия метод, само че в наша отбрана и гърците имат друг взор.

Този тип самун е толкоз прочут в античната просвета, че даже може да бъде видян като рисунка върху някои от античните им предмети. Може да звучи необичайно, само че точно тези кулинарни решения са помогнали на гръцките дами да стачкуват против неправдите.

Човешката фикция няма граници, само че впечатляващи достижения в сексологията могат да бъдат реализирани единствено благодарение на кралски особи. Крал Едуард VII също има заслуги за подобряването на половия живот. Неговото създание е носи името Бърти. Въпросният стол разрешава на принца да не се натоварва с тежестта на своята женска компания, само че един взор демонстрира, че самият Бърти е на две равнища.

 b9745a845ec196475fcf7c806583e490

Индустриалната гражданска война също има своите специфични заслуги за човечеството. Първо получаваме парната машина, с която човек печели време и стартира да пътува, а по-късно и други атрибути за бита. По линията на този материал би трябвало да отбележим и основаването на първата механична секс играчка, задвижвана напълно благодарение на пара. Джордж Тейлър патентова устройството през далечната 1869 г (нумеролозите биха споделили, че годината не е инцидентна, само че няма научни обстоятелства, които да поддържат това твърдение). Изобретателят въпреки всичко припомня на дамите да не прекаляват с използването му, само че кой въобще си е губил времето да го слуша?

Така наречения Hank-Crank. Визуално припомня на бор машина, само че действително употребява най-елементарна механика за освобождение на нервността измежду дамите. Това даже е рекламният слоган. Въпросното откритие умерено може да се подреди до достижения като колелото и лоста. Преди появяването на електричеството можем да обърнем внимание и на различен апарат, който работи благодарение на сгъстени газове. Макар и формата му да припомня на най-обикновено чукче, клиентките можели да останат много удовлетворени от резултата. Единственият проблем на тази технология е, че устройството на Форд Пинто можело да дефектира и надлежно да аргументи редица проблеми на употребяващата го.

Последният специфичен признак за лечението на женска нервност е от 50-те години на предишния век. Както се досещате, той към този момент употребява електричество, само че по-особено усещане прави фактът, че устройство идва с инфрачервен радиатор. Не сме сигурни, само че персонално ние бихме заключили, че това е машинация, имайки поради количеството калории, които се горят по време на сексуален контакт.

С това потвърждаваме, че човешката природа постоянно се е стремяла да откри верния метод към хората с избрани проблеми. Тя дава отговори, въпреки и от време на време да е късно, а да не приказваме, че днешната доближава нови висоти, залагайки на устройства с изкуствен интелект и даже роботи, които да извършват тази функционалност. Какво е подготвила тази промишленост за идващия век, можем единствено да гадаем. Напомняме на читателите, че въпросните исторически архиви показват антични практики, които през днешния ден не биха довели до нищо положително и най-вероятно би предизвикала повече вреди, в сравнение с удоволствия!

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР