Един от най-актуалните параметри на съвременните смартфони е времето на

...
Един от най-актуалните параметри на съвременните смартфони е времето на
Коментари Харесай

Колко часа работи OnePlus 6T с едно зареждане

Един от най-актуалните параметри на актуалните смарт телефони е времето на самостоятелна работа. Редица производители на мобилна електроника усилиха потенциала на акумулаторните акумулатори в своите телефони. Един от тези смарт телефони е OnePlus 6T, потенциалът на батерията на който бе повишен до 3700 mAh. Специалистите на PhoneArena тестваха времето на самостоятелна работа на този смарт телефон и се оказа, че той работи значително по-дълго от своите прародители и превъзхожда редица флагмани.

PhoneArena тества самостоятелната работа на смарт телефона, употребявайки лична методика. Предполага се, че това е скрипт, който имитира ежедневното потребление на смарт телефона на средностатистическия консуматор.



В тестванията за самостоятелна работа бяха включени и флагманските смарт телефони Huawei Mate 20, Samsung Galaxy Note 9 и OnePlus 6. Най-дълго време на самостоятелна работа показва Huawei Mate 20 . На второ място в тази самобитна ранглиста, малко ненадейно застана iPhone XR. След OnePlus 6T рейтингът продължава с iPhone XS Max и OnePlus 5, който показва над 9 часа самостоятелна работа с едно зареждане. Според PhoneArena, флагманите на LG обичайно показват минимум време на самостоятелна работа.



По отношение на времето на зареждане на смарт телефоните, най-хубави са OnePlus 6 и OnePlus 6T. Най-бавно се зарежда iPhone модел 2018 година – цели три часа.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР