Един от любимите моменти на зрители и жури в Гласът

...
Един от любимите моменти на зрители и жури в Гласът
Коментари Харесай

Неочаквани изненади в Гласът на България: Създателят на на...

Един от обичаните моменти на фенове и жури в „ Гласът на България “ са кастингите на мрачно, в които треньорите DARA, Галена, Любо Киров и Мастър Лечев се забавляват същински, само че и не не помнят да си погодят по някой номер, с цел да се снабдят с най-хубавия глас за тима си.

В неделя вечер феновете ще станат очевидци на не едно и две отмъквания „ под носа “ на впечатляващи гласове, а в директна конкуренция постоянно ще се оказват Любо Киров и Иван Лечев. Енергичната DARA ще се окаже блокирана от „ благите си сътрудници “, само че това няма да попречи най-желаните гласове да избират нейния тим, а Галена няма да разпознае гласа на участник, който познава от години, и ще бъде сюрпризирана от срещата си с него и избора му на ария.
 
Само част от участниците, които ще стъпят на сцената са: истинският реализатор на шлагера „ Стари рани “ в дует със Софи Маринова, смела украинка, избягала от ужасите на войната с прочувствен роман, който ще приключи с реверанс към българския народ и вълнуващо осъществяване на психолог, роден в Перу, който ще разгорещи пристрастеностите с прочут латино шлагер.
 
Двама влюбени ще се изправят изненадващо един против различен в шоуто, а вокален възпитател ще извърши фантазията си да се „ завърне “ към същинската страст от живото осъществяване на сцена под акомпанимент на страхотния бенд на „ Гласът на България “. Качествени гласове, които към този момент са били на огромната сцена на шоуто или са покорили други музикални формати, ще си напомнят тръпката от нея и ще се явят още по-смели и подготвени за победа, а напълно млади, брилянтни гласове ще заблестят за първи път в обичаното музикално шоу по bTV за наслада на всички в залата и пред екраните. Зрителите ще чуят и Донко Марков, който в края на последния епизод бе сюрпризиран, до момента в който гледаше в публиката, че ще вземе присъединяване в музикалната конкуренция.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР