Един от лидерите на националния отбор – Кирил Десподов, говори

...
Един от лидерите на националния отбор – Кирил Десподов, говори
Коментари Харесай

Десподов: Не сме играли симулативно

Един от водачите на националния тим – Кирил Десподов, приказва след завръщането на отбора от Грузия. Нападателят съобщи, че тимът е аварирал. Той е на мнение, че като цяло българите са сме огромни злобари.

„ Няма да върша оценка, тъй като не е моя работа. Слаба оценка бих дал. Трябва да се усъвършенства това, че би трябвало да играеш с чест и достолепие за България ", стартира Десподов.

" Не желая да приказвам за случая. Неделев има семейство. Аз съумях да видя, че ни удря рейсът, той не съумя и го удари. Говорихме си с него. Каза, че е добре, искаше да се прибира. Бяхме доста обезпокоени, никой не беше спал. Чакахме цяла нощ да кажат по какъв начин е. Добре е, уповавам се, че бързо ще се оправи и ще е още веднъж на терена ".

" Аз съм състезател. Хората и управлението биха дали оценки. Ние вършим това, което ни се споделя. Ще ме вкарате в интриги. Няма да давам отговор. Научил съм си урока и от време на време е по-добре да не приказвам за някои неща. Хората имат право да хейтят. Но ние българите сме огромни злобари ", добави той.

" Ще се опитам да си умря 4-5 дни. Беше дълъг лагер, неприятни резултати и за край злополука. Направо катастрофирахме. Промяната на треньорите не ми се отразява. Тези неща, които се изписаха, че сме играли симулативно, са цялостни нелепости ".

" Венци Стефанов? Следващ въпрос ", приключи Десподов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР