Един от жителите на къща под наем в Вупертал-Елберфелд, Германия,

...
Един от жителите на къща под наем в Вупертал-Елберфелд, Германия,
Коментари Харесай

Удушиха по брутален начин млада майка в Германия, малкият ѝ син часове седи до трупа

Един от жителите на къща чартърен в Вупертал-Елберфелд, Германия, открива мъртвец на млада майка. По предварителни данни дамата е удушена с маркуч за наргиле в личния й апартамент, написа Глас нюз бг.

Според полицията 33-годишната Амал Ф. е станала жертва на принуждение от някогашния си другар, от който има наследник на две години. Момчето седяло край тялото на майка си няколко часа, пробвайки се да я разсъни. В момента за него се грижат обществените служби.

Съседи описаха пред BILD, че умрялата се е преместила в апартамент с някогашния си сътрудник единствено преди година, а преди няколко седмици са се разделили.

“Тя подреди жилището доста добре. Винаги беше чисто и комфортно - споделя комшия. - На входната врата Амал сложи табела с надпис „ Домът е мястото, където живее сърцето “. Сега апартаментът е просто място на престъпление...

Убиецът е немец от ливански генезис. Мъжът е задържан в същия ден в региона на Ойскирхен. Днес той се яви пред арбитър.

В връзките на младежите не всичко било безпрепятствено. Братът на Амал постоянно идвал при нея, с цел да отбрани сестра си. Според съседи неведнъж дамата е получавала закани от някогашния другар.

Според прокурора, през юли 2021 година Амал е подала тъжба в полицията за побой. Жената твърдяла, че преди шест месеца мъжът й е счупил носа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР