Един от играчите на Пари Сен Жермен е нарушил режима

...
Един от играчите на Пари Сен Жермен е нарушил режима
Коментари Харесай

Играч на Пари Сен Жермен нарушил режима си преди мача с Байерн

Един от играчите на Пари Сен Жермен е нарушил режима си в навечерието на реванша против Байерн (Мюнхен) от 1/8-финалите на Шампионската лига. Френските първенци отстъпиха на немския гранд с 0:2 на 8 март (сряда) като посетител на “Алианц Арена ”.
 Байерн още веднъж стъпка фантазията на ПСЖ за успех в Шампионската лига Байерн още веднъж стъпка фантазията на ПСЖ за успех в Шампионската лига
Според платформата 90min, два дни преди реванша в Мюнхен, състезател от стартовия състав на парижани се е забавлявал в клуб до 6 сутринта. Няколко дни преди този момент същият състезател е бил видян на друго празненство. Към момента не се разкрива името на състезателя
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
С отпадането от Шампионската лига тимът на Пари Сен Жермен остана с единствената опция да се бори за купата във френската Лига 1. Към момента там играчите на Кристоф Галтие заемат първото място и имат безапелационна преднина от 10  точки пред преследвача Марсилия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР