Един от играчите на Лудогорец, направили най-голяма кариера в чужбина

...
Един от играчите на Лудогорец, направили най-голяма кариера в чужбина
Коментари Харесай

Лудогорец взима Жуниор Кайсара за заместник на Сисиньо?

Един от играчите на Лудогорец, създали най-голяма кариера в чужбина след престоя си в Разград – Жуниор Кайсара, е вид за „ орлите “, твърди „ Мач Телеграф “. В момента отборът търси десен бранител, откакто Сисиньо се върна в родината си, подписвайки с Баия и треньорът Анте Шимунджа разчита единствено на един десен защитник – Аслак Фон Витри. Заради проблемите в една от контролите като бек игра крилото Спас Делев.

Жуниор Кайсара игра за Лудогорец 3 години – от 2012-а до 2015-а година. В този интервал той завоюва 3 трофеи, само че по-важното е, че игра доста мощно. Това му уреди трансфер за 5.5 милиона евро в един от огромните немски тимове – Шалке 04. Впоследствие кариерата на Кайсара се насочи към Турция. За Истанбул Башакшехир, с който стана първенец през 2020-а година, досега 33-годишният футболист записа 197 мача и вкара 2 гола.Той обаче към този момент не е първи избор за своя треньор Емре Бельозоглу и клубът го пуска без трансферна сума, в случай че той си откри нов тим. А претендентите не липсват, като към този момент предложения към него са отправили Баия, който взе Сисиньо, Атлетико Минейо, Интернасионал,, както и носителят на Копа Либертадорес – Фламенго.

Кайсара сподели своята благодарност към Лудогорец през 2017-а година, когато „ орлите “ играха против Истанбул Башакшехир в групите на Лига Европа. Тогава той посети формалната подготовка на разградчани и приказва на дълго и необятно с всички свои някогашни съотборници, както и с шефовете на клуба. Той има български паспорт.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР