Един от голмайсторите за ЦСКА в срещата с Ботев Пловдив

...
Един от голмайсторите за ЦСКА в срещата с Ботев Пловдив
Коментари Харесай

Голмайсторът Бланко: Надявам се да вкарам в Разград

Един от голмайсторите за ЦСКА в срещата с Ботев Пловдив - Жан Бланко, съобщи, че е доста благополучен от маркирания гол, само че най-важна остава успеха. "Червените " се постановиха над противника с 4:1 в първи мач от плейофната фаза на Първата шестица.

С красива и резултатна игра ЦСКА надделя Ботев

“90 минути за мен като титуляр. Бяха доста значими за мен, с цел да усещам терена, играта, мача. Радвам се, че вкарах гол, само че въпреки всичко най-важното е, че тимът завоюва и аз съумях да оказа помощ за успеха”, сподели Бланко.

Нападателят съобщи още, че ще се опита да продължи головата си серия против Лудогорец, само че още веднъж акцентира, че най-важното е отборът да завоюва стратегическата борба, която следва идната седмица в Разград.

“Търсихме бърз гол през цялото време. Постигнахме го и по-късно мачът стана по-лесен за нас. С оглед на развоя на шампионата, мачът е стратегически значим и би трябвало да го спечелим. В дербито против Лудогорец всички футболисти желаят да играя. Надявам се играчите на терена да са стимулирани и да спечелим. Ще бъде идеално, в случай че продължа положителната си серия в Разград”, добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР