Един от големите любимци на феновете на Левски Билал Бари

...
Един от големите любимци на феновете на Левски Билал Бари
Коментари Харесай

Левски се справи със Спортист след победен гол на завърналия се Билал Бари

Един от огромните любимци на почитателите на Левски Билал Бари се завърна на терена, въпреки и в всекидневен мач. В проведената основно поради него контрола със Спортист Своге нападателят съумя да означи майсторски гол, който бе и единственият в срещата. Тя се организира във формат от две полувремена по 35 минути и се игра пред много сериозна посещаемост в бранш В поради приятелския темперамент на дуела.


Контролата бе обявена като късмет за Билал Бари да покаже дали дефинитивно се е възстановил от контузията в коляното. Освен него обаче, късмет от първата минута получи и Хоакин Фернандес, който пристигна през зимата. Двамата бразилци Фабио Лима и Евертон Бала пък стартираха по двата фланга и точно те сътвориха първата отлична обстановка за гол. Евертон овладя една топка на скорост, пусна я към Фабио Лима, който му я върна и Бала стреля по диагонала, само че около вратата. Лима пък шокира треньорския щаб с травма още в 6-ата минута. Той се хвана за крайници при един спринт и бе изваден от игра.

В идващите минути ситуациите пред двете порти бяха прекомерно малко. В 21-та минута Ники Михайлов сподели страховит инстикт. При една неточност в центъра Ариф Ферадов от Спортист бе изведен самичък против капитана на " сините ", само че Михайлов с крайник мазета удара му. В 26-та минута топката стигна най-сетне до Билал Бари, който играеше малко с нея в първата част. Той потегли паралелно на наказателното поле да дриблира, след което бе повален и съдията отсъди фаул. Буквално в същата секунда Джевад Ел Джемили шутира и вкара прословут гол, само че реферът към този момент бе отсъдил нарушаване. От фаула Евертон Бала стреля мощно и неопределено в навън. В 36-та минута дълъг пас стигна до Джевад Ел Джемили, който опитва от дребен ъгъл да продолее вратаря на Своге, само че не съумя.

В началото на второто полувреме " сините " стартираха стремително с мощен удар от отдалеченост на Фернандес, който с тъга бе избавен от вратаря на Спортист. При осъществяването от корнер обаче Бари вкара доста майсторски с глава – 1:0. Той хвърли в възторг немалкото почитатели в бранш В, които бяха пристигнали особено да видят неговото положение.

В 54-та минута Спортист провежда доста добра контраофанзива. Калоян Стефанов бе изведен с прекрасен пас по десния фланг против вратаря. Той нахлу в наказателното поле и стреля, само че около вратата. Мачът стана много двуостър с положения и пред двете порти. В 63-та минута Рикардиньо се пребори за една топка в центъра, пробяга близо 50 метра с нея, само че в последния миг се засусети и не съумя да насочи прекрасен удар. Така контролата приключи с триумф на " сините " с 1:0 с гол на най-важния човек в нея – Билал Бари. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР